Промяна в дати на провеждане на изложение Светът на мебелите в Интер Експо Център

Във връзка с Решение на Министерски съвет от извънредно заседание на 08.03.2020 г., както и със Заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на министъра на здравеопазването с цел допълнителни противоепидемични мерки относно заболяването COVID-19, Ви уведомяваме, че всички изложения и съпътстващи събития, организирани от Интер Експо Център в рамките на един месец, считано от 9.03.2020, се пренасочват към следващи подходящи дати.

Домът в твоя хол

Функционални и ергономични мебели на международното изложение Светът на мебелите от 18 до 21 март в Интер Експо Център

Повече от 12 000 посетители посрещна най-голямото събитие в мебелната индустрия

Над 12 000 посетители, успешни бизнес сделки, качествена съпътстваща програма са част от ключовите послания на най-големите в България и сред водещите в региона изложения за мебелната индустрия ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. От 26 до 30 март те за поредна година изпълниха всички шест изложбени зали на Интер Експо Център.

  Наградиха децата в конкурса „Моята любима стая“

 

В последния ден на мебелните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ наградиха децата победители в конкурса за рисунка „Моята любима стая“, съобщиха организаторите на изложенията Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).