Три вдъхновяващи предложения за обзавеждане от МК Ралица

МК Ралица ще представи разнообразие от мебелни решения от 29 март до 1 април в Интер Експо Център 

ЕКСПОМЕБЕЛ

Магазините на Мебелни къщи Ралица са мястото, което да посетите, когато ви предстои обзавеждане на дома, офиса или хотела. Компанията е на пазара от близо 30 години, а основната ѝ дейност включва внос и дистрибуция на мебели и обзавеждане. Днес разглеждаме три от предложенията на МК Ралица - модулен гардероб Alfa от Saloni Mobilya, модулни дивани от Saloni Mobilya и модулен гардероб Puzzle от Muzaffer. 

Модулен гардероб Alfa от Saloni Mobilya 

Продуктът съчетава в функционалност и красива визия. Дизайнът му позволява подреждане в различни комбинации, така че да пасне на всяко пространство. Предлага се в три височини - 210, 230 и 260 см. Функционалното вътрешно разпределение е другото му предимство, а изборът между четири цвята корпус, помага за лесно съчетаване с останалите мебели в помещението. Вратите на гардероба могат да бъдат изработени от ПДЧ, фрезован МДФ, с опушено закалено стъкло или с огледала - изборът е изцяло на клиента. Механизмите са немски, с плавно затваряне на вратите за максимален комфорт. Допълнителна опция за още по-практична и изискана визия е и добавянето на LED осветление в модулите със стъклена врата. Гардеробът Alfa се предлага с единични, ъглови и двойни модули, островен модул, тоалетка и надстройка за тоалетка. Това го превръща в чудесен избор за големи и по-малки пространства - спални, гардеробни, килери и други стаи.  

Модулни дивани от Saloni Mobilya 

Дизайнът на модулните дивани от Saloni Mobilya ги прави подходящи за различни по размер и вид помещения. Те позволяват оползотворяване на всяко пространство. „Модулните дивани са едни от най-предпочитаните модели”, поясняват от МК Ралица.  

Повечето модели имат DSS механизъм за преместване на облегалката назад, с помощта на който диванът предлага функция „сън“. Други ключови характеристики са: 

  • използване на високорезистентна HR пяна на седалищната и облегална част 
  • конструкция от метал, подсилена с дърво 
  • модули тип масички, спомагащи за комфортно използване на дивана  
  • многоброен избор от дамаски с различна тъкан и усещане  

Модулните дивани могат да се конфигурират с различни ъглови, единични, двойни и релакс модули. С някои от моделите се предлагат и специфични модули: Amorf, Living Area и Curved. Подходящ избор са както за дневна, така и за обзавеждане на хотели, ресторанти, конферентни и обществени зали.  

ЕКСПОМЕБЕЛ

Модулен гардероб Puzzle от Muzaffer   

Гардеробът е подходящ избор за обзавеждане на спални, гардеробни, килери и други помещения. Класическият му дизайн позволява лесно съчетаване с различни серии спални и мебели. Предлага се в единичен, ъглов, двоен и островен модул, което дава възможност за конфигурации с различни разпределения и оползотворяване на всяко място, дори и в по-ограничени пространства. Модулен гардероб Puzzle е с височина от 240 см. и неутрален цвят. Изборът за врати е разнообразен - от плътни с ПДЧ меламиново покритие до МДФ, боядисан с лак или гланц, с метална рамка и закалено стъкло, в широка гама от цветове. Доверете се на висококачествен механизъм с плавно затваряне и добавете LED осветление в модулите със стъклена врата за една завършена визия.  

Тези и още предложение от МК Ралица вижте в зала 1, щанд B3 на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ.