Индустриалният стил намира мястото си в съвременния интериор

Мебелите на ФАБРИКАД внасят индивидуалност и характер в заведението, офиса и дома 

ЕКСПОМЕБЕЛ

ФАБРИКАД е мебелна компания, специализирана в производството и доставката на столове и маси, подходящи за дома, офиса, кафенета, ресторанти, барове, хотели и други. Освен наличната гама от продукти, се предлага изработка на мебели по идея и проект на клиента. Основните материали, с които работят специалистите във ФАБРИКАД, са метал и тапицерия, а моделите са стилни и функционални. Предлагат възможност за пазаруване на едро и дребно. По време на тазгодишното издание на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ всички заинтересовани ще имат възможност да се запознаят отблизо с качествата на мебелите. А ето и повече информация за някои от тях. 

Пейки „Винтидж“ с тапицерия в размери по проект 

Пейките се отличават с индустриалния си и винтидж вид. Те имат метална рамка, която може да бъде прахово боядисана в цвят по избор на клиента. Дизайнът на тапицерията също може да се адаптира според различните вкусове – с оребрени вертикални шевове или с копчета, вдъхновени от стила „Честърфийлд“. Пейките могат да бъдат изработени в размер, подходящ за всеки интериор. Голямо предимство е високото качество на еко кожата, благодарение на което те имат висока степен на издръжливост и са подходящи за обществено ползване – в ресторанти, барове, хотели и други. 

Маси с плот от масивен дъб или HPL – основа по проект 

Трапезна, холна, кухненска, ниска или по-висока маса – от каквото и да имате нужда, можете да изберете от широката гама продукти на ФАБРИКАД. С плот от естествен масивен „рустик“ (европейски) дъб с лак или HPL плотове с различни дизайн, масите се отличават с качество и визия. Металната основа и размерът на плота могат да бъдат персонализирани според проекта, от който се нуждаете.  

Стол „Винтидж“ с тапицерия по проект 

Пренесете стила на класическата американска закусвалня от 1960 г. в дома или заведението. Столът е разработен и произведен така, че да бъде надежден и практичен избор за различните нужди, а вдъхновението за дизайна му идва именно от класическия ретро стол с вертикални шевове на седалката. Специалното проектиране на конструкцията позволява подреждане на столовете един върху друг с разстояния между седалката и металната рамка, с цел запазване на тапицерията в добър вид. Продуктът може да бъде изработена в различни цветове. 

Индустриален бар стол „Бруклин“ 

Бар стол „Бруклин“ е модерното решения за любителите на индустриалния стил. Столът се предлага в няколко варианта – с и без облегалка, а седалката може да бъде тапицирана в цвят по избор на клиента. Другите характеристики, които могат да бъдат адаптирани според различните нужди, са височината на стола, размерът на седалката и цветът на металната рамка.  

Мебелите на ФАБРИКАД трудно могат да останат незабелязани, затова не се колебайте да ги разгледате от 29 март до 1 април в зала 1, щанд D8, на международното изложение ЕКСПОМЕБЕЛ в Интер Експо Център.