Създаваме уютна среда с решенията на Арт Флейм

Екипът на фирмата предлага и цялостни проекти за обзавеждане, както и възможност клиентът сам да добави финишното покритие от патина или лак-гланц

изложение

Коя е ключовата дума при създаването на уютно пространство? Ако отговорът Ви е „цялостна концепция“, сте прави. Днес се впускаме в света на дизайнерските решения, създаден от екипа на Арт Флейм – компанията, която ще заеме щанд D1 в зала 1 на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ.

Сред продуктите на фирмата са електрически LED камини, с възможност за звукови ефекти, и оригиналните дизайнерски облицовки за тях, които са ключов елемент от съвременния интериор. Арт Флейм предлага и разнообразни модели, с покритие по избор на клиента мебелни фасади, корпусна мебел, легла, гардероби, витрини, комоди, шкафове, маси, етажерки, пана, офис мебел.

Клиентът може да разчита на фирмения екип и при изготвянето на цялостни проекти и визуализации. „Развиваме се в областта на мебелното производство. Продуктите ни са насочени към всички, проявяващи интерес към партньрство и съвместна дейност“, споделят от Арт Флейм.

Производство и преимущества

За производството на облицовките и мебелите си компанията използва 18мм МДФ за дълбоко фрезоване, едностранно ламиниран и 18мм ПДЧ. „Подбираме качествен обков и си партнираме с доказали се дистрибутори на висококачествени материали“, информират от екипа. Разработени са няколко серии от фасадни системи, с покритие по избор – ПВЦ фолио или боя. Фирмена политика е да се остави изборът на клиента, който може сам да добави финишно покритие от патина или лак-гланц.

Качествата на продуктите на Арт Флейм, сред които електрически камини и облицовки за тях, поръчкова мебел и други, ги превръщат в оптимално решение за различни типове пространства – големи и малки жилища, офиси и други. „Можем да предложим проект и цялостно обзавеждане както за всеки дом, така и за хотели, офиси, бизнес сгради“, напомнят от Арт Флейм.

 изложение