Запознайте се с възможностите на контактното еднокомпонентно лепило SPRAY-KON

Фирма „Амери-Пол Трейдинг“ представя ефективен продукт за строителната индустрия - контактното еднокомпонентно лепило SPAY-KON, на международното изложение ЕКСПОМЕБЕЛ в Интер Експо Център от 29 март до 1 април 

 

международно изложение ЕКСПОМЕБЕЛ

Контактните аерозолни лепила SPRAY-KON са лепила с цялостна система за нанасяне от съдове под налягане. Те ви позволяват да нанасяте лепило върху големи повърхности по бърз и ефективен начин. Регулируемата ширина на струята е 30-40 см. Благодарение на удобните бутилки със собствено налягане, те не се нуждаят от допълнително оборудване, компресори или електричество. Специалните удължени пистолети ви позволяват да нанасяте лепило върху основата, без да се навеждате. 

„Контактните лепила SPRAY-KON вече са спечелили признание и солидна позиция в мебелната индустрия като най-доброто решение за лепене на HPL декоративни ламинати, ламарина, пластмаси и удебеляване на мебелни плоскости.“ – споделят от екипа на „Амери-Пол Трейдинг“ 

Допълнителни възможности 

Богатата гама от продукти на SPRAY-KON включва и лепила за мокет, PVC плоскости, минерална вата, звукоизолация, EPDM покривни мембрани. Тяхната ефективност, ефикасност и удобство на използване ще бъдат оценени преди всичко от изпълнителите.  

Предимства 

Нека обобщим предимствата на системата SPRAY-KON:  

  • мобилна система за нанасяне с пистолет 
  • бързо и прецизно нанасяне 
  • много висока ефективност 
  • пистолетът не изисква почистване 
  • минимизиране на отпадъците 
  • безплатни консултации и обучения на клиентите 

Уверете се сами в качествата на продукта в зала 1, щанд D16 на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ в Интер Експо Център от 29 март до 1 април.  

Видео с инструкции за използването на специализирано контактно лепило за монтаж на мембрани и фолиа в строителната индустрия вижте ТУК.