Стил и удобство в офиса и вкъщи с мебелите на Стимекс Интернешънъл

Интелигентните и иновативни решения за създаване на оптимално, уютно и удобно работно пространство идват в офиса и дома ви от 29 март до 1 април, по време на международното изложение ЕКСПОМЕБЕЛ 

изложение ЕКСПОМЕБЕЛ

Офисът отдавна не е просто мястото, на което работим. Независимо дали се намира в модерна сграда, споделено пространство, или в собстения ни дом, е важно да се чувстваме комфортно и приятно. Новите продукти на Стикемкс Интернешънъл ни дават точно това, от което се нуждем по време на работна среща – удобство, практичност и красив дизайн. Представяме ви NoTable и Rendez-Vous – заседателните маси, които ще дадат нов облик на следващата ви екипна среща. 

NoTable Height Adjustable Meeting Table 

NoTable е дизайнерска високоповдигаща се заседателна маса с хромирана структура и плот с Fenix покритие. Изчистеният ѝ дизайн ще се впише във всеки интериор, цветовете могат лесно да бъдат комбинрани с останалите мебели в залата, а възможността за регулиране на височината е допълнително предимство, от което може да се възползвате. No Table е модерният прочит на класическата заседателна маса. 

изложение ЕКСПОМЕБЕЛ

Rendez–Vous High Meeting Table 

Второто предложение е Rendez-Vous - висока заседателна маса с елегантна структура в два цвята. Тази мебел е доказателство как една маса може да бъде превърната в изящен елемент за всеки офис или дом. „Предимството на Rendez–Vous е, че може лесно да се адаптира към различни модерни офиси благодарение на олекотения си дизайн с три височини на краката“, споделят от Стимекс Интернешъл.  

Офис мебелите като част от благосъстоянието и мотивацията на служителите 

Мебелите са не просто красиви, модерни и практични, но проектирани и тествани, така че да отговарят на всички съответни европейски страндарти, с цел да се гарантира високо качество и изпълнение на критериите за екология. Това е важно не само за постигането на зелени строителни стандарти, но и за подобряването на човешкото благосъстояние и мотивация. 

Тези и още дизайнерски мебели от компанията ще видите на предстоящето международно изложение за обзавеждане, интериорен текстил и аксесоари за дома – ЕКСПОМЕБЕЛ. 17-ото издание ще се проведе от 29 до 1 април 2023 в Интер Експо Център . Независимо дали се нуждаете от класическо, или модерно обзавеждане, щандът на Стикемкс Интернешънъл е мястото, на което ще откриете най-новите интериорни решения за офиси, бутикови хотели, ресторанти и модерни жилища. Те ще ви очакват в зала 1 на щанд D2.