Интериорът има своите нови вдъхновения – SandDream и SmartGreen

Перспективите, които откриват двата продукта, ще разкрият вдъхновителите от TM ROBOTICS на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ 2023

изложение ЕКСПОМЕБЕЛ

Вдъхновяващо преплитане на технологии, растителни видове, светлина и природни материали. По този начин бихме описали концепцията на двете интериорни решения SandDream и SmartGreen в едно изречение. Ако и Вие все още търсите правилните елементи, за своята интериорна концепция, съветваме Ви: спрете вниманието си на фирма TM ROBOTICS и щанда ѝ на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ от 29 март до 1 април в Интер Експо Център.

TM ROBOTICS има два изцяло нови продукта за света на интериорните решения. Това са двете модулни системи SandDream и SmartGreen.

Модулът SandDream създава уникални изображения с помощта на движеща се метална сфера. Тя изтегля линии върху подложка от пясък. В допълнение с разноцветна подсветка, се създава усещане за спокойствие и релакс. Появяващите се в пясъка изображения приковават вниманието и Ви карат да се вглеждате в тях с часове. Модулите се изработват индивидуално за всеки клиент. Това позволява вграждането им в различни по размер маси, бар плотове, подове във фоайета и зали, асансьори, стълбища и др.

SmartGreen е мобилна система от живи растения. За поддържане на добрия вид на растенията се използват електронен модул, датчици за почвена и въздушна влажност и околна температура и поливна система, захранвана от вграден контейнер за вода. Модулът е работи самостоятелно, но с възможност за дистанционно наблюдение и контрол. Благодарение на занижената нужда от човешка намеса и възможността за лесно преместване, продуктът е подходящ за обществени интериорни пространства.

„И SandDream и SmartGreen могат да се управляват чрез специално разработени смартфон приложения“, съобщават от TM ROBOTICS. Технологичните предложения на компанията ще открием от 29 март до 1 април на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ – в зала 1, щанд С8.