Потопяваме се в безкрайния свят на персийските килими

Благодарение на богатството си от предложения, Liana Gallery дава възможност клиентът да направи правилния избор

килими

Традицията на легендарните персийските килими завладява света над 2500 години. Изкусната им изработка, цветовите съчетания и качеството им са истинска наслада за очите и придават неповторим характер на всяко пространство. Затова съвсем логично е, че персийските килими са силно желани във всеки дом.

Как да направим своя избор? Впускайки се в търсене на желания персийски килим, необятна вселена от предложения ни дава Liana Gallery. Посветила се в предоставянето на най-добрите и качествени продукти и решения на своите клиенти, от 29 март до 1 април компанията се включва в изложение ЕКСПОМЕБЕЛ в зала 1, щанд A11.

Изборът е съобразен с личните предпочитания

Задачата, която професионалистите от Liana Gallery си поставят, е да предоставят персийски килими на клиентите, които получават висококачествена, разумна, информирана и ценово оптимизирана покупка. „Нашата група предлага богат каталог от килими за хората, които се интересуват и обичат това изкуство в България и други страни от Европейския съюз“, споделят специалистите. Те се гордеят, че доставят килими на най-доброто качество при най-оптимизирана цена. Освен това в Liana Gallery клиентите свободно могат да разгледат и изберат от значителен брой продукти с разнообразни дизайни, модели, мотиви и размери.

Индивидуалният подход е водещ за компанията. Клиентът може да проектира собствен килим, според размерите, които желае, нужната форма и предпочитаните цветове.

Вие избрахте ли своя персийски килим?