Kолекция дамаски 2022 г. на Бибтекс – завладяваща експлозия от текстури и цветове

Специално внимание компанията отделя на лимитираната колекция дамаски жакард с рециклиран памук; текстилите ‘’easy clean’’ и все по-актуалните дамаски leather like

Колекцията предлага изключителни цветови комбинации и разнообразие от текстури, всички от които са с висока износоустойчивост и easy clean (лесни за почистване)

Колекцията предлага изключителни цветови комбинации и разнообразие от текстури, всички от които са с висока износоустойчивост

и easy clean - лесни за почистване

 

С огромно нетърпение фирма Бибтекс очаква да представи най-отличителната си колекция дамаски собствено производство в 30 годишната история на фирмата, която както винаги отговаря на най-високите стандарти за качество и комфорт. Дизайнерският екип, който е в основата на създаването на десените, успява да ни зарази с жизнерадост и позитивизъм, които са ни толкова нужни тези дни.

 

дамаска

Дизайнерска колекция жакард с рециклиран памук

 

Колекция „Дамаски 2022г.“ предлага впечатляващ асортимент от текстури, десени и цветови комбинации. Специално внимание заслужават лимитираната колекция дамаски жакард с рециклиран памук; текстилите ‘’easy clean’’ (лесни за почистване), както и все по-актуалните дамаски тип leather like (наподобяващи кожа) и богатите кадифени текстури.

За да се запознаете с най-новите тенденции в интериорния текстил и да се заредите с цветно настроение, посетете щанда на фирма Бибтекс – зала 1, щанд D13.

 

дамаска

Дамаска тип ’’leather like’’, наподобяваща кожа