Столът, подходящ за толкова много пространства...

С многофункционалното си предложение, се включва фирма Титан Арт Дизайн в изложение ЕКСПОМЕБЕЛ 2022

стол

Нуждаете се от дизайнерско предложение при избора на трапезен стол? Искате да придадете индивидуалност на кабинета си или просто търсите своето място, в което да се отпуснете и потопите в заслужената почивка? Ако отговорът е „ДА“, прочетете следващите редове.

В рамките на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ фирма Титан Арт Дизайн ще представи впечатляващо предложение, което е чудесен пример за хармония между дизайн, функция и рационалност. Столът от масив, който ще открием на фирмения щанд, е дизайнерско изпълнение, изработено от орехова дървесина и дарено с удобна и мека кожена седалка. Подходящ е както за трапезен стол, така и за кабинет или място за почивка“, загатват от Титан Арт Дизайн.

Тези думи въобще не ни очудват. Защото ъгълът на облегалката и подлакътниците позволява изключително удобна позиция на тялото. А за ширината на стола... Достатъчно е само да кажем, че осигурява пълен комфорт.

Красивият и рационален стол от Титан Арт Дизайн, както и разнообразни други фирмени предложения, ще откриете в зала 1, щанд А12 от 30 март до 2 април, в рамките на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ 2022.

стол

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>