Съвременните мебели за учебни заведения

За да е пълноценен учебният процес, е задължително да бъде подбрано правилното оборудване. Какво откриваме на щанда на Мебели Б&Б, представяща търговската си марка – MEBEL FACTOR?

изложение

Подборът на правилните мебели в учебното задение, е в пряка връзка с пълноценния учебен процес. За да бъдат съсредоточени в час, учениците трябва да се чувстват удобно. Взимайки предвид нуждата от създаване на оптимални условия, MEBEL FACTOR – търговската марка на Мебели Б&Б, се включва в изложение ЕКСПОМЕБЕЛ с разнообразни предложения от съвременни мебели за учебни заведения.

На фирмения щанд ще открием ученическата маса РОНДО СТИФ – нов продукт на MEBEL FACTOR. Моделът отговаря на последните изисквания за мобилна гъвкавост и свобода в създаването на групи  в образователната среда. Металната конструкция на масата е изцяло заварена, изработена от стоманени профили 40х20мм. и ф40мм. Проектирана е така, че позволява подреждането на масите в различни работни конфигурации, без да оставя разстояния между плотовете. Монтираните две колелца позволават бързо и лесно преместване. Конструкцията позволява стифиране на масите, което ги прави лесни за съхранение.

РОНДО СТИФ се произвежда в три размера; с височини 76см, 71см и 65см. Те са  подходящи за различните възрастови групи ученици. Плотът е с размер 70х50см. „За този продукт ние предлагаме 18 цвята за металната конструкция и 16 цвята за плотове от ламинирано ПДЧ. Продуктът отговаря на стандарт БДС EN 1729 - "Мебели. Столове и маси за учебни заведения.", информират от компанията.

Столът ЕРГО

На фирмения щанд ще открием още един нов продукт, насочен към учебните заведения. Това е ученическият стол ЕРГО, който се отличава със здравината и функционалността си. Артикулът се предлага в трите височини – 46см, 42см и 38см. Тези параметри ги превръщат в подходящ избор за различните възрасти ученици. Конструкция на стола е изработена от стоманена тръба ф25мм и е комбинирана с моноблок седалка и облегалка.

Моноблокът, „модел 2KG“, е изработен от висококачествен полиуретан, благодарение на което, е едновременно лек и здрав. Този продукт има няколко функционални предимства пред други сходни продукти на пазара:

  •  позволява обратна позиция на седене; това е част от някои методи на обучение, изискващи по-свободна и разчупена работна среда          
  •  моделът се предлага и във версия с 4 бр. колелца
  •  столовете могат да се стифират до 4 бр. в пакет, което ги прави по-лесни за съхранение
  •  моноблокът може да се почиства само с вода

„За този продукт ние предлагаме 18 цвята за металната конструкция и четири цвята за полиуретановия моноблок. Всички цветове са по системата RAL. Продуктът отговаря на стандарт БДС EN 1729 - "Мебели. Столове и маси за учебни заведения.", поясняват от MEBEL FACTOR, търговската марка на Мебели Б&Б. С всичките предложения на марката, по време на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ, ще се запознаем в зала 1, щанд D9.

изложение

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>