Голямото завръщане на масива в модерните интериорни решения

Основана през 1969-та, мебелна фабрика Вълчев със седалище в Трявна, е лидер на пазара за производство на мебели  от масивно дърво. Съчетава традицията от занаята на изявените местни майстори с най-новото от съвременния интериорен дизайн. 

На Светът на мебелите ще видим продукти, които са характерни за стила на марката-художествена масивна мебел на основата на античните и ренесансови постижения в областта на архитектурата и обзавеждането. Запазена марка на компанията е, че залага не на машините, а на човешкия потенциал.

Материалите са първокачествени дървесни видове и най-вече - масивен дъб.

Фабриката предлага както единични мебели и богата продуктова гама, така и цялостни луксозни интериорни решения за жилища, ресторанти и хотели.

Масивното дърво е считано за най-добрият материал при изработката на мебели и цялостно обзавеждане. То е и в основата на модерната класика в интериорния дизайн. Специалистите в тази сфера отчитат завръщане към екосъобразния стил на живот, което включва по-издръжливи и естествени материали като качествената дървесина. 

Тя се съчетава еднакво добре както с класическия стил, така и с по-модерните тенденции в интериорния дизайн. Уникалното за този материал е, че може да внесе едновременно както чувство на уют, така и на лукс и тежест.

Освен това се съчетава в разнообразни стилове - през винтидж, гранд милениал стил, традиционен стил и дори максимализъм. 

Тази година фокусът в обзавеждането ще е използването на персонализирани мебели, ярки детайли, гравиране, корнизи и без съмнение ще бъде доказана силата на масива - че  може да присъства както в стилната класика, така и в модерни и изчистени мебели с леки профили и екзотични мотиви, вдъхновени от културното многообразие.

Повече информация за мебели Вълчев на: https://mebelvalchev.com/ и на www.facebook.com/mebelvalchev

Повече информация за новите на продукти на мебелна фабрика Вълчев ще научите в зала 3, щанд C1.

 

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>