Skypur- новата ера в матраците

Водещият производител на подматрачни рамки Genomax на Светът на мебелите ще представи Skupur- новата ера при матраците.

Матраците Skypur за испанско производство, висок клас матраци с латексово ядро с гел ефект. Латексът е 100% белгийски, класи над всички останали матраци. Самото ядро е с няколко зони- за врат, кръст, крака. Изключително иновативен с вградена високоеластична пяна. В пяната е вградено натурално масло от соя. Така дишащата пяна освобождава напрежението, осигурява свободна циркулация на въздуха.

Най-новата доставка от Испания ще пристигне специално за изложението, коментираха от Genomax. Всички матраци са със седем донални ядра. Избрани са най-висококачествените материали за изработка на матраците. Целта на производителите е постигане на високо качество и максимално удобство на клиента. На Светът на мебелите компанията ще предложи и свиващи се компактни матраци с висока терморегулация и 15 години гаранция.

В рамките на изложението посетителите ще видят също  нови тенденции в мебелното производство. Genomaх ще представи тапицирани легла с нови декорации от текстил -памук, кожа и др.. Ще бъдат изложение също сгаваеми табуретки, които стават на компактна чантичка.

Всички нови продукти и предложения на Genomaх ще видите на живо в зала 4, щанд C3.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>