Лесен механизъм превръща дивана в легло

Малките пространства в съвременните жилища често принуждават обитателите им през нощта да превръщат дивана в легло. Някои механизми за прибиране на матраците, скрити под холовата гарнитура, обаче се оказват доста усложнени за използване. Решение от ново поколение ще покажат от РОСИ по време на Техномебел от 26 до 30 март в Интер Експо Център.

Предложенията с марка „Песото“, включват механизми за скрити падащи легла с ръчно задействано отваряне, които могат да бъдат комбинирани със сгъваеми диван или маса.

Италианските системи „Аладино“ и „Али“ са изработени от висококачествени материали, гарантиращи дългия живот на продукта и осигуряващи лесното и плавно отваряне и затваряне на леглото с минимално усилие. Леглата могат да бъдат окомплектовани с напълно сгъваеми конструкции за диван или маса, което от своя страна спомага за бързото и улеснено трансформиране на холовата гарнитура в спалня.

Диванът се прибира безпроблемно и без необходимост от премахване на възглавниците. Комбинацията с маса дава възможност за моменталното й трансформиране в легло, без да е необходимо предварителното премахване на ниски предмети от нея.

Друго интересно предложение на РОСИ е механизъм „Пратик“, предоставящ възможността за две нива на повдигане на леглото – хоризонтално изтегляне и пълно отваряне.

Първата функция улеснява ежедневното подреждане на леглото, а втората дава пълен достъп до мястото за съхранение под спалнята.

Тези подобрения позволяват максималното оптимизиране на помещенията в дома и го превръщат в изключително функционално, модерно и не на последно място - уютно и приветливо място за живеене. 

Предложенията на фирма РОСИ може да разгледате на щанд С4 в зала 1.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>