Столовете – важна част от интериора

Столовете са важна част от интериора, както на дома, така и на офиса. Това ще докажат от фирма Булгару по време на Светът на мебелите от 26 до 30 март в Интер Експо Център. В рамките на изложението компанията ще покаже столове, барстолове и маси, подходящи за хотели, ресторанти и сладкарници, а също  така и за интериора на дома.

Столовете от серията Class 07А, които ще може да разгледат посетителите, се отличава с елегантен дизайн и здрава конструкция, с комфорт и прецизност на детайла. Предлагат се в изработка от масивна дъбова или букова дървесина, с подходящо подбран фурнир на облегалката. Тапицираната предна част на облегалката, в съчетание с ъгъла на облягане и тапицираната седалка го правят много удобен и подходящ за седене  за дълги периоди от време. Формата на облегалката позволява да се ползва и като кресло.

Сред експонатите е и Кресло Чарли, което е много подходящо за заведения и ресторанти, тъй като моделът е стифиращ.

Креслото Нарвик пък е изработено по дизайн на българския дизайнер Илиан Милинов. То е подходящо, както за хотели и ресторанти, така и за създаването на уютна атмосфера в дома. Предлага се в изработка от масивна дъбова или букова дървесина, с подходящо подбран фурнир на облегалката. Тапицираната предна част на облегалката го прави изключително  удобен, а в същото време видимата дървена външна част на облегалкат създава усещане за допълнителен уют.

Булгару ще представи продуктите си на щанд А7 в зала 5.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>