Започна конкурсът „Моята любима стая“

ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ творят магията на изкуството заедно с най-малките от 26 до 30 март в Интер Експо Център

 

Конкурсът за детска рисунка „Моята любима стая“ вече започна, съобщиха организаторите Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост. Ако за Вас рисуването е хоби, ако обичате да печелите, ако сте между 7 и 16 години, изпратете своята рисунка на своята стая мечта на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Необходимо е да посочите заглавие на рисунка, имена, възраст, име на училището и клас, адрес, телефон, имейл. Награждаването ще се състои на 30 март от 12 часа в Интер Експо Център.

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ представя актуални тенденции при всички видове мебели, интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането, нови решения за публични пространства, осветление, градинска мебел. Създава палитра от възможности, благодарение на която потребителят може да получи отговори и да направи избор сред водещите български производители и представителите на чуждестранни марки.

Мебелните производители от цялата страна очакват ТЕХНОМЕБЕЛ, за да видят новостите при машините за производство на мебели и актуалните тенденции при мебелните материали.

ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ творят магията на изкуството заедно с най-малките.

За бъдещите кадри на мебелния бранш е обособена зона „Панорама на българското образование“, инициативата „Надпревара за знания“ е насочена към студентите  и учениците от професионалните гимназии.

Наред с възможността да посетят презентации, семинари и обучения, посетителите на ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ ще могат да се запознаят с последните новости на ежедневни демонстрации и презентации на изложбените щандове.

Към дизайнерите е насочен и дискусионният форум „Разговори за дизайн“, организиран от българската група за дизайн ЧЕРГА, а посетителите на изложенията могат да видят най-новите идеи на дизайнерите от ЧЕРГА, разположени на специално обособена зона. В изложбените зали посетителите ще могат да разгледат и номинираните продукти в конкурса „Българска мебел на годината“, както и да видят кои са призьорите за 2019 г., споделят още организаторите Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

Пълната информация и програма на изложенията ще откриете на: https://technomebel.bg/index.php/bg/