PowerStrip – ултра тънък и стилен модулен разклонител

Имате нужда от повече USB-портове? Искате по-добър WiFi сигнал в отдалечени помещения? Искате да контролирате дистанционно осветлението си, с телефона например? Да! Просто добавете подходящия модул към PowerStrip Modular на Allocacoc. Как работи ли? Посетете Техномебел от 26 до 30 март в Интер Експо Център.

Това е разклонител с уникален дизайн. 3D диамантените мотиви и елегантните модули придават завършеност на тази хармония.

Компактен дизайн с поглед в бъдещето

PowerStrip е ултра тънък. Това позволява да го сложите там, където няма да го виждате. Можете да го променяте и надграждате, лесно да го разглобявате и съхранявате.

Контролирате уредите в дома само с един бутон

С PowerCube Remote можете лесно да включвате и изключвате Вашите устройства. Ако ръцете ви са заети, можете със същата лекота да използвате и крака си, за да натиснете големия бутон, чрез който да контролирате устройствата си. PowerRemote е като дистанционно без батерия, спестява една покупка и същевременно се грижи за природата.

За да сдвоите PowerCube Remote с различни PowerRemotes и обратното, просто натиснете и задръжте бутона на PowerCube за пет секунди и той ще се сдвои със следващия включен PowerRemote. Ако поради някаква причина синхронизацията е загубена, натискането на бутона два пъти ще включи и изключи всички свързани устройства.

PowerRemote може да се прикрепя към всяка гладка повърхност без да оставя каквито и да е следи, когато бива премахнат. Просто избършете залепващата подложка с мокра кърпичка, за да възвърне лепкавостта си, преди да я преместите на друго място.

Повече за уникалния разклонител и неговите характеристики ще научите на Техномебел в зала 2, щанд C14.