Състезавай се с Екзекутора на „петлите“ Емил Костадинов – на 27 и 28 април

Очаква те епичен сблъсък в Интер Експо Център с великия футболист от златното поколение на националния ни отбор

Всеки българин добре знае за епичната дата 17 ноември от 1993 г. Великият момент, в който България се класира за Световното първенство по футбол в САЩ, на което зае четвърто място. За това постижение на златното поколение на националния ни отбор по футбол решаващо бе значението на гола, реализиран от Екзекутора на „петлите“, Емил Костадинов, който в последните минути на срещата с Франция вкара топката в мрежата на противника. Разбира се, всеки би искал лично да се срещне с великия българин.

Тази възможност всеки от нас ще има на 27 и 28 април, когато Емил Костадинов ще бъде в Интер Експо Център - София, където се провеждат изложенията за мебели и всичко необходимо за производството им – Техномебел и Светът на мебелите. На обща площ от над 14 500 кв.м двете специализирани събития предлагат широка гама от продукти за дома и бизнеса. Над 190 са фирмите изложители, а повече от 350 – представените компании.

В петък, 27 април, от 15.00 до 16.00 часа и събота, 28 април, от 11.00 до 12.00 часа всеки посетител ще може лично да се срещне с Емил Костадинов и да получи автограф от него. И това не е всичко. Уверените в способностите си с топката и въобще всички любители на футбола и почитатели на златните ни момчета, ще могат да премерят точността си в спортна надпревара с легендарния голмайстор. Екзекуторът на „петлите“, който ни накара да изживеем онова „лудо американско лято“ ще посреща посетителите на специално обособена футболна зона в изложбена зала 4. За най-добрите са осигурени награди. Спонсор на спортната зона е фирма Andrews. Победителите ще спечелят ваучер за покупка на модни артикули по избор от магазините на модната къща.

До 27 април, включително, посетителите ще могат да разгледат щандовете на изложенията от 10.00 до 18.30 ч., а в събота, 28 април – до 16 часа, когато входът за двете изложения е свободен за всички.

Допълнителна информация за Техномебел и Светът на мебелите можете да откриете в сайта: technomebel.bg.