Холът е различен с Мебели Брилянт

Човек се чувства добре там, където е домът. Заради това е нужно той да бъде съобразен с индивидуалните разбирания за удобство, стил и функционалност. Предложенията за създаването на уютен и различен хол посетителите на Светът на мебелите ще открият на щанда на Мебели Брилянт, които са представител на турската фирма IMAC.

Фирмата ще представи холова гарнитура „Тамара“. Създаваки усещане за изящество и стил с формата и цветовете си, тя осигурява комфорт у дома чрез приятната на допир дамаска от екстра кадифе от най-високо качество. За удобство и комфорт диваните и фотьойла са изработени с широки, меки, заоблени и удобни подлакътници. Седалките на двата дивана се състоят от големи, дебели, меки и удобни подвижини възглавници, които са в калъфки с цип, за лесно почистване и пране.

Клиентите имат възможност да поръчат холната гарнитура с дамаска по избор, както и вида на тапицерията – еко кожа, жакард, кадифе и др. Цветът на десена на дамаската с включена функция „Сън“ също се предоставя по желание на клиента.

В центъра на събитията е трапезарията

Акцент в участието на компанията ще бъде трапезарията „Хюкюмдар“. Комплектът се състои от маса и шест или осем стола. Той е елегантен и с модерен дизайн. Масата е чудесен избор за по-големи кухни и места за хранене. Плотът й е изработен от гладък, боядисан и лесен за почистване MDF материал. Благодарение на здравите си крака от масивно дърво, масата е стабилна и устойчива.

Предложенията на Мебели Брилянт ще откриете в зала 6, щанд В3.