Salex разкрива великолепието на антрацита

Четирите стени са пространството в което искате да изпълните Вашите виждания, да вдъхнете живот и да го направите удобно място за живеене. И понеже граници за творчеството не съществуват, компания Salex прави нов прочит на антрацита.

Водена от творческия си импулс, на Техномебел Salex ще запознава клиентите с Folding Concepta, който вече е и с профил антрацит. Той е специално произведен за оптималното съчетание с тъмните корпуси на мебелите. Това превръща системата с плъзгащи и чупещи технологии в удачен избор за всеки дом и дава възможност за неограничен брой дизайнерски решения. Компанията ще предложи и продукта за мебел Smart Cube. Той може да се използва в разнообразни комбинации, сред които: рафтове, системи за стелажи и стени, системи плъзга­щи се врати, дори и за търговско обзавеждане за максимално ниво на комфорт от гледна точка на дизайн, качество и функционалност.

Шкафовете имат ново излъчване

Да, това наистина е така. Залагайки на вливането на цветове до най-малкия детайл, фирмата ще представи организации за шкафове в цвят антрацит – Сonvoy в цвят антрацит и МДФ организации. Това е система за съхранение от типа „направена за все­ки“, защото е многофункционално използваема - както в кухнята и дневната, така и в трапезарията и кабинета.

На вниманието на потребителите Salex ще представи и TANDEM SIDE – рафт, който се вписва на вратата. Простото отваряне на вратата осигурява директен и лесен достъп до съдържа­нието. Кошниците са регулируеми по височина за максимална гъвка­вост. Страничните кошниците на TANDEM са оразме­рени за съвместимост с всички налични в момента високи, стенни и базови шкафове. 

В цвят антрацит компанията представя и системата за окачване Linero MosaiQ. Тя е гъвкава и с разнообразни елементи и предлага богат избор за организиране на пространството между работният плот и горният ред шкафове.

Предложенията на Salex ще откриете в зала 1, щанд С7.