Нови възможности за дизайнерските решения – с механизмите и акустичните панели на СТИМЕКС

Внедряването на иновациите и модерните технологии е необходимо за развитието на всеки сектор. Във връзка с новите тенденции в офис обзавеждането, на Техномебел фирма СТИМЕКС ще представи нови електрически механизми и аксесоари за ергономични бюра и дизайнерски решения на декоративни акустични панели.

В зависимост от изискванията на клиента тя предлага електрическите механизми за повдигане на плотове в различен ценови диапазон, с разнообразни технически характеристики и допълнителни екстри към тях. „Проучвания доказват, че работата в изправено положение има благоприятно въздействие върху здравословното състояние на работещия, увеличава метаболизма на тялото, намалявайки умората и риска от сърдечни заболявания, болки в гърба и кръста“, коментират от компанията.

Интериорните акустични панели абсорбират шума и подобряват акустиката, създавайки по-ефикасна работна среда и място за отдих. С разнообразните си цветове и дизайн, те са подходящи за офиси, хотели, ресторанти, училища, болници и други публични пространства. Акустичните платна лесно се монтират, както на стената, така и на тавана. За да бъдат ефикасни, е достатъчно да заемат само 6% от площта на помещението. Материалите, от които са направени акустичните панели са леки, негорими и се рециклират напълно.

Продуктите на СТИМЕКС ще откриете в зала 1, щанд А 12.