MORBIDELLI M100/200 придава ново значение на понятието „универсален CNC център“

Дървообработващ център с много високи нива на гъвкавост при окомплектовка – това е решението при последното поколение обработка на дърво и композитни материали „всичко в едно“. Оптимално предложение на пазара в съотношение цена-производителност.

Свобода на 360° - оптимизирайте пространството във фабриката благодарение на ProSpace, решение, осигуряващо достъп от всички страни на машината и същевременно гарантиращо напълно безопасността на оператора.

Високо качество - нестравнимо качество на обработката благодарение на директно задвижваната 5-осна работна глава, която осигурява пълната липса на вибрации дори при много големи количества отнемане на материал, както и висока скорост на пробивната глава от 8.000 оборота с RO.AX шпинделите.

По-бърз - 60% спестено време в работния цикъл благодарение на свръх оптимизирани времена при движението на работните групи и смяна на инструмента.

Безгранични възможности - машината може да се справи с изработката на всякакви форми от различни материали, както дърво, така и пластмаси, обработка на плочи или на композитни материали, производство на мебели, на врати или на прозорци... конфигурацията на машината може да реализира безупречно вашите производтвени изисквания.

Morbidelli m200 можете да видите на живо по време на Техномебел 2018 при официалния дистрибутор на SCM, фирма РИМ ИНЖЕНЕРИНГ – зала 3, щанд C2.