Hettich въодушевява с решения

Във всички мебели се крие потенциал да въодушевяват хората. С комфорта, на който са свикнали потребителите. Със съвършеното оползотворяване на пространството, което дава простор в ежедневието. С дизайн, който кара сърцето да се развълнува. С извънредно голямо многообразие Hettich дава възможност за ефикасно диференциране и с продукти и услуги улеснява работния процес на своите клиенти. Въодушевяваме с решения – това Hettich нарича Fascin[action].

Решенията за обков на Hettich глезят потребителите на мебели в три измерения на тяхната сетивност – те печелят пространство, наслаждават се на комфорт, усещат формата. Какво означава всичко това в детайли, интересуващите се могат да усетят в новото приложение на: fascinaction.hettich.com.

Дизайн, в който да се влюбите

Какво е „красиво“? Това винаги зависи от окото на наблюдаващия. Въпреки това естетичният дизайн не е случайност. Предизвикателни дизайнерски концепции могат да се реализират убедително само с иновативна, усъвършенствана техника – изчистен мебелен дизайн без дръжки, широкоплощни фронтове на шкафове с прецизни, изключително малки фуги, мощна функционална техника, която е невидима след монтаж. Естетиката на формите е наслада за окото – и за душата. Защото красотата и завършеният дизайн създават хармония и благоденствие.

За повече уют

Вкъщи – може би най-важното място за всеки. Тук човек постига спокойствие, отдъхва си от предизвикателствата на ежедневието и се наслаждава на свободното време. С удобни мебели могат да се проектират истински уютни помещения. С мебели, които са конструирани ергономично и функционално и излъчват спокойствие. Потребителят се наслаждава, когато вратите на гардероба се отварят широко и се затварят с едва доловим шепот, доставят му удоволствие чекмеджета, които безшумно се плъзгат навън и навътре. И се научава да цени пространството за съхранение, което удобно може да достигне. Hettich прави всичко това възможно. С въодушевяваща техника за мебели. Защото комфортът, ергономията и уюта не трябва да са лукс.

Повече пространство – повече свободно място!

Жилищното пространство става все по-ценно. Все повече хора търсят решения как могат да се справят с намаляващите жилищни площи. Предизвикателството означава – всяко пространство да се използва възможно най-ефикасно, без да се претрупва. И така се създават нови свободни пространства. Точно за това съществуват интелигентните концепции за места за съхранение на Hettich. Дали помещенията са малки или големи – с решенията за обков на Hettich създавате и оползотворявате напълно пространствата за съхранение. Домакинските принадлежности се съхраняват невидимо и въпреки това лесно достъпно. Благодарение на това пространствата се структурират разумно и лесно се установява ред. Така възниква нов тип начин на живот – с мисъл за пространството, структуриран и свободен.

Вдъхновяващите решения от Hettich ще откриете в в зала 1 номер С6.