Новите кантиращи машини Tempora от серия F400/ F600, се отличават с производителност, гъвкавост и потребителски комфорт

Времето е най-важният ресурс в съвременната работилница. Именно то е основният фокус при разработването на концепцията за машините Tempora, чиито възможности компания Фелдер ще демонстрира на изложение Техномебел.

Обработката на канта трябва да бъде възможно най-бърза, лесна и ефективна. За да постигнат това, моделите Тempora съчетават бързина, производителност, гъвкавост и лекота на използване в  пълен пакет. Модерни и оптимизирани агрегати за обработка на канта гарантират абсолютна стабилност и надеждност дори при високи скорости на обработка.

Максимално удобство и контрол

Лесните за ползване опции за управление, "x-motion plus" и "m-motion" осигуряват абсолютна повторяемост, а индивидуалните конфигурируеми работни програми позволяват бързо ръчна смяна на агрегатите, както и контрол, чрез контролния панел smartouch.

Серия  F400/Tempora 45.03L работи със скорост на подаване 9м/мин. Притежава едномоторен корнер-раундинг агрегат за софт- и пост-форминг, мултифункционален агрегат m-motion, за скосено и радиусно фрезоване, както и 10.4" накланящ се smartouch монитор

Машините от серия  F600/Tempora 60.06L работят със скорост на подаване  10/ 18 m/min и са снабдени с x-motion PLUS 2-моторен корнер-раундинг агрегат за софт и постформинг. Притежават мултифункционален агрегат х-motion PLUS, за скосено и радиусно фрезоване, както и нестинг пакет за предварително разпробити детайли. За удобство на оператора на машината, тя е снабдена с 15" контролен панел с тъч-скрийн, както и обратно въртене на олепиляващия вал: за по-добро залепване на швартни или твърди кантове.

Продуктите които компания Фелдер Груп България предлага, ще откриете в зала 3 щандове А12 и А14.