Младите български дизайнери от ЧЕРГА показаха успешната практика на български производител

GS МALMGREN INTERIORS разказа за своите тръбни метални столове

„Светът е динамичен, продукция се съзадава с определени стъпки. Важно е да знаем от какво се нуждаят клиентите в бързоразвиващия се свят“, каза Галин Господинов от GS МALMGREN INTERIORS по време на срещата, която организираха ЧЕРГА, специално за всички посетители на изложенията Техномебел и Светът на мебелите. 

„Пазарът сам показва какво е нужно да бъде създадено. Хората, занимаващи се с дизайн, трябва да създадат точно този продукт. Най-лесно се продава това, за което има голямо търсене. Малко колеги са готови да правят дизайн”, допълни Господинов.

GS МALMGREN INTERIORS представи своите метални тръбни столове. Галин Господинов подчерта, че всяка идея може да е много красива в съзнанието на даден дизайнер, но понякога тя просто не може да бъде създадена точно по начина, който е в умовете им. Важно е всеки един дизайнер да е готов да модифицира своята идея, за да стане тя реалност, съветва създателят на марката GS Mebeli.

“Производството на първия стол е най-скъпо. Възможно е той да струва 4000 лева, заради множеството производствените материали и усилия за получаването на крайния продукт. Специализираните изложения като Техномебел и Светът на мебелите и подобните в чужбина дават опит на професионалистите”, категоричен е Господинов.