Уреди за всеки майстор

За изработването на мебели са нужни опит, умения и знания. Но всеки всеки майстор знае, че от решаващо значение е техниката, с която работи. Нужни са специални машини, с които идеите да бъдат реализирани. На богатия щанд на FESTOOL на изложението Техномебел със сигурност всеки професионалист ще открие необходимите му машини.

През тази година компанията предлага на клиентите си новия циркуляр с теглещо подаване KAPEX KS 60. Идеален за мобилно преложение, с него могат да бъдат рязани по дължина дъски и панели до размери 305х60мм, летви, профили и дървени кантове до 60мм дебелина или напасване с точност до ъгъла на первазни и таванни летви – бързо и прецизно с раздвижения ъгъл. С уреда могат да бъдат правени ъглови разрези до 60 градуса, благодарение на стабилните подвижни лагери и скала. Капакът с дистанционно управление позволява безпроблемни ъглови разрези.

FESTOOL предлага и компактният и удобен ексцентършлайф ЕТS 125 R. С ергономичен дизайн, той е подходящ за работа с една ръка, а теглото му е само 1.2 кг. Той гарантира до 25% повече производителност. Освен това притежава и Longlife торба за улавяне на прах.

Сред решенията в кантирането компанията предлага CONTURO KA 65. Машината осигурява лесна и чиста работа. Тя гарантира качество на фугите чрез прецизно дозиране на лепилото. Подходяща е за мобилно приложение за кантиране на работни детайли и мебели.

KAPEX KS 60 и ЕТS 125 R са само две от многобройните машини,за които ще научите на щанда на компанията. Тук ще откриете и правилните решения за рязане, фрезоване, рендосване, кантиране, пробиване, завинтване, обработка на повърхности... и още много.