Новата декоративна колекция на Egger и мозайка от дърво на щанда на Салекс

Както и на предходните издания на Техномебел, фирма „Салекс“ ще разположи изключително разнообразие от продукти на щанда си. През тази година сред акцентите на компанията ще бъдат новата декоративна колекция на Egger, мозайката от дърво и компактните панели НЕХА.

За създаване на модерен и високотехнологичен интериор „Салекс“ представя изцяло новата декоративна колекция на Egger. Тя предлата огромно разнообразие от комбинации, помагащи на клиентите да градят над въображението си. А благодарение на изключително богата цветова гама клиентите със сигурност ще получат ценно вдъхновение, интелигентни решения и добре обмислена холистична система.

Mosaic wood

Мозайката от дърво намира безкрайно приложение в интериора. Mosaic wood прави жилището уникално и вдъхновяващо. Безспорен фаворит е и при стенни облицовки или  като акцент в дома, в офис, ресторант, магазин или хотел. Това е продукт, при който всяка малка плочка е с различен цвят и релеф, но взети заедно, създават един прекрасен модел, невиждан досега. Всяко вътрешно пространство е впечатляващо с мозайката от дърво, защото се комбинира както с модерен и съвременен интериор, така и с класически и традиционен.

Фирма „Салекс“ ще предложи и компактните панели HEXA. Те са с дълбока структура, осигуряваща безопасност. Текстурата е с особено добро сцепление и предпазва от приплъзване в мокри помещения като балкони, бани, стълби, санитарни помещения. Продуктът дава оптимална защита при всякакви атмосферни условия.

Продуктите на „Салекс“ ще откриете в зала 1, щанд С7.