Кухнята може да бъде творение на изкуството

Говорейки за кухня, в представата на много хора изниква представата единствено за „мястото, в което приготвяме храната“. Но тя може да има и свой дух и да се превърне в едно от любимите кътчета у дома – чрез красивите и иновативни принт стъкла. На своя щанд на Светът на мебелите 2017 фирма Глас Студио България предлага безкраен набор от идеи как да направите това.

Щандът на фирмата, която участва за първи път на Светът на мебелите, не може да бъде подминат – флоралните мотиви на принт стъклата, разположени в кухнята с модерна визия, привличат погледа на всеки посетител. „Заложили сме на пролетна визия“, посреща ни Михаела, която е представител на Глас Студио България и е от екипа, представящ компанията.

„Много от клиентите ни казват, че тези стъкла „отварят“ кухнята“, допълва я усмихната Ради Узунова. Споделяйки, че организацията на изложението е на много високо ниво, тя информира и за акцентите на компанията на Светът на мебелите – гърбовете за кухни и огледала по индивидуален размер.

Всъщност всичко може да бъде изработено според желанието и идеите на потребителя. Само си представете – има ли по-приятно чувство от това да създавате кулинарни изкушения, заобиколени от любимите си снимки, цвета, пейзажи, разположени върху принт стъклата в кухнята ви?

Ако сте решили да се възпозвате от предимствата на красивия продукт, е важно да знаете, че той може да бъде използван за всяка една част на дома и офиса. Технологията се прилага освен за създаването на гърбове за кухни и за гардероби, шкафчета, паравани за баня, плотове за маси, вратички за секции.

Разглеждайки прекрасните продукти, които компаниите предлагат от 24 до 28 април на Светът на мебелите, можете да се спрете на щанд С2а в зала 5, където усмихнатият екип на Глас Студио България ще Ви разкаже с готовност за предложенията си. Те със сигурност ще ви вдъхновят.