Arctonic e мостът между дизайна, комфорта и функционалността

Нуждаете се от мебели за офиса и дома? Искате обаче те да бъдат леснопреносими? В такъв случай е повече от необходимо да спрете вниманието си върху NG NEERING DESIGN и мебелите с внедрената система Arctonic, които фирмата предлага на пазара.

Модулната стелажна система, подходяща за всяко помещение

Подходяща за съхранение на личните вещи. Идеално място за поставяне на любимите книги, работните документи, лаптопа, телефона, таблета. Това са само част от функциите, за които е предназначена модулната стелажна система Ариа, коята благодарение на фирма Тотал-М ще стане достояние на изложение Светът на мебелите от 10 до 13 ноември в Интер Експо Център.

Държавата подкрепя българските компании при участие в международни изложения

Предстоящите издания на изложения БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ, АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и MACHTECH & INNOTECH EXPO, са включени в новата “Индикативна програма за организиране на национални участия в международни панаири, изложения и конференции в страната и чужбина през 2019 – 2021г.“

Голямото завръщане на масива в модерните интериорни решения

Основана през 1969-та, мебелна фабрика Вълчев със седалище в Трявна, е лидер на пазара за производство на мебели  от масивно дърво. Съчетава традицията от занаята на изявените местни майстори с най-новото от съвременния интериорен дизайн. 

Модерни и класически мебели от Meshe

Продуктова гама на фирма Меше Груп ООД, основана през 2007г., е изключително богата. На изложението Светът на мебелите компанията ще представи модерни и класически спални комплекти. В  същото време модерни и класически холови гарнитури, модерни и класически трапезарии ще бъдат сред основните акценти на Меше Груп.

Гореща хидромасажна вана у дома

Личното здраве и възможност за отпускане и релаксиране в условията на забързаното ежедневие – минимални усилия за максимален резултат ще предложи Софтъб България по време на Светът на мебелите.

С Джовани Отонело, арт директор на Instituto Europeo di Design в жива връзка на Conceptual Talks

„Тенденциите и бъдещите визии, които да бъдат приложени в света на интериорния дизайн, продукт или модаще представи Джовани Отонело, арт директор на Instituto Europeo di Design в жива връзка с участниците на конференцията Conceptual Talks 2020.

Мебели Ambianta позволяват лесно сглобяване на всеки елемент

В рамките на Светът на мебелите от 18 до 21 март посетителите ще открият функционалните мебели на марката Ambianta. Конструкцията на мебели Ambianta позволява лесно да се сглобява всеки мебелен комплект.

Какво да очакваме от Светът на мебелите през 2020?

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ 2020 - първото самостоятелно издание на единственото специализирано изложение в България за мебели, дизайн и интериор. Професионална среща на производители, търговци, дизайнери и архитекти, която очертава най-новите тенденции в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и мебелното обзавеждане за дома и офиса.

 

Иновативен дизайн и ергономия на офис столовете от Биттел и мебели Carmen

Биттел и мебели Carmen ще прелдожат иновативни и изключително ергономични офис столове. Ергономията е съществен елемент в нашия заседнал начин на живот, когато прекарване 80% от врмеето си в офиса на бюрото и на стола.

Компании от 11 държави пристигат по Hosted Buyers Program на Светът на мебелите

Над 45 компании са одобрени до момента за участие в програмата Hosted buyers в рамките на международното изложение Светът на мебелите, което ще се проведе от 24 до 27 юни в Интер Експо Център.