TRUBNA MEBEL LTD.

Bulgaria Dobrich 9300, 4 Angel Stoyanov Str.
1
D 4

Тръбна мебел ООД е водещ производител  на Европейския пазар на мебели от тръбна конструкция ,основно столове и маси.Компанията  е основана през 1990г.
Тогава започнахме като семейна фирма за производство на тръбни маси и столове.
В процеса на развитие на фирмата внедрихме нови технологии и съвременно оборудване, разширихме асортимента от нашата продукция, а основната ни цел беше да покрием най-високите стандарти за качество и успешно да станем фактор в динамичната среда на мебелната индустрия в България. Към момента компанията  разполага с 70 служители и производствена площ 9000 кв.м., пълен набор от машини даващи всички възможности в областта на тръбното производство.
Имаме солиден екип от работници, екип от технолози с отличен опит и познания, съвременен оборудван дизайнерски център, маркетинг, реклама и PR отдел.
Производствен капацитет – обработваме между  500 до  750 тона тръби и  профили
Имаме дългогодишен опит в производството на тръбни столове и маси, като крайни продукти, както и метални основи на рамки за маси и столове. Също така произвеждаме конструкции и рамки според изискванията и дизайна на клиентите. Компанията се налага на чуждестранните пазари преди повече от 16 години, като става основен доставчик на един от най-големите търговци на мебели – италианската компания Calligaris . С годините Тръбна мебел се  асоциира с качество и коректност в партньорството си със своите клиенти. Капацитетът на Компанията дава възможност за работа  както B2B, така и B2C. Едновременно с партньорството си със своите клиенти, Тръбна мебел развива и свои дизайнерски модели под марката VOXOLI .

Контакти

Features