HARMO.BG

Bulgaria Dimitrovgrad, 7 Bulgaria Blvd.
1
D 10

Хармо. БГ  е нова търговска марка на фирмата с 20-годишен опит – „Дейзи Нова” ЕООД с предмет на дейност – производство, внос и доставка на бебешки и детски  мебели и аксесоари на известната на българския пазар марка Dizain Baby. Компанията съсредоточава усилията си в няколко различни производства – ПДЧ мебели, МДФ мебели, шивашки цех и др. Тя е производител на бебешки и детски кошари, легла, скринова и гардероби, бебешко и детско спално бельо и спални комплекти, люлки и матраци за цяла България.

Собствено производство на подматрачни рамки  Memory Frame. Сайтът Хармо.БГ предлага висококачествени подматрачни рамки, произведени в модерната фабрика на Дейзи Нова ЕООД, възползвайки се от дългогодишно натрупания опит и ноу – хау на специалистите в нея, създаващи матраци за бебета и подматрачни рамки за тях под марката Memory Frame. Нашият екип се стреми да задоволи и най – високите очаквания на клиентите. Ние вярваме, че всеки удобен матрак трябва да бъде комбиниран с качествена подматрачна  рамка. Подматрачните рамки, които създаваме, издържат на натоварвания. Те са с ортопедичен ефект и специални държачи за обезшумяване. Мотивирани от успеха, клиентското задоволство, натрупания опит в сферата на най – важното в живота – децата, както и качество, доказало се с времето, компанията започва ново производство на подматрачни рамки за възрастни. Усъвършенстваната технология и възможност за проектиране, изработване и доставка в комбинация, работещи като добре смазана машина, правят така, че по – смело да вярваме в създаването и на други нови продукти.

Собствено производство на кухненски мебелни врати, мебели по поръчка, обработване на  дърво, МДФ, ПДЧ, HDF, плексиглас и на други материали

В Хармо.БГ освен готовите продукти, които предлагаме и виждате на нашия сайт и във фирмените ни магазини в гр. Хасково и гр. София , ето какво още може да осъществи нашият екип: 

  • Услуги с CNC обработващ център 
  • Изработка на кухненски вратички по размер 
  • Изработка на кухни и мебели по поръчка 
  • Проектиране и визуализация на мебели от всеки тип 
  • Обработка на мебелни плоскости
  • Лакиране по поръчка 
  • Тапициране и претапициране 
  • Разкрояване, фрезоване, пробиване върху мебелни плоскости 

Благодарение на собствения транспорт и складови помещения, те могат да се доставят и до магазини в цялата България или да се организират за износ в чужбина.

Дистрибутори на мивки, смесители, бяла техника

Хармо.БГ надгражда постигнатото през годините от Дейзи Нова и в отговор на непрестанното желание за създаване на клиентско удобство и задоволство започва да предлага също така мивки , смесители, бяла техника и други аксесоари, за да може на едно място да се намери богато разнообразие на достъпни цени за всеки дом.

В лицето на Хармо. БГ клиентите, ще намерят лоялен, коректен и надежден партньор.

Контакти

0877 661 002; 0877 740 212
memory.frame@abv.bg

Features