SARCONFEX

Romania
1
A 11 b

Компанията S.C. SARCONFEX S.R.L. има предмет на дейност проектиране, производство и продажба на мебели от меламиново ПДЧ.

Това е дружество с пълен частен капитал и ограничена отговорност, което работи в град Марасещи, улица Fdt. Сирет, не. 9, окръг Вранча. Разполага със складови помещения, изработени по най-високи стандарти за качество

1994: SC SARCONFEX S.R.L. е основана. Дейността на фирмата се състои в производство Някои примери за производство на мебели могат да бъдат: интериорни мебели, дивани, дивани, фотьойли, кухни, спални, холни мебели 2000: разширяване на гамата от предлагани продукти чрез производство на мебели от меламиново ПДЧ в разнообразна цветова гама и декорации, кухненски плот и кант на фирмите Арабеск и Лосан.

2004 г.: диверсификация на дейността в смисъл откриване на къща за гости с ресторант и 3 собствени магазина в Румъния, като същевременно снабдява още 5 магазина в страната.

2011: компанията открива нова точка на работа в индустрията на хотелиерството, мотел.

2015: фирмата започва износ на мебели за Италия и се правят първите покупки на машини за последно поколение машини от Европейския съюз и от Турция.

През 2019 г. фирмата получава достъп до европейски фондове за производство на матраци, производственият отдел работи с голям успех през последните четири години.

              Проектът, по който компанията кандидатства е „Укрепване на пазарната позиция на SC Sar Confex SRL“, MySMIS код 114304, финансиран от Регионална оперативна програма 2014 – 2020 г., Приоритетна ос 2 „Подобряване на конкурентоспособността на малките и средни предприятия“, Инвестиционен приоритет 2.2 „Подпомагане на създаването и разширяването на модерни производствени възможности и развитието на услугите“.

Контакти

Features