NOV DECOR

Bulgaria
6
C 6

За двадесет и пет години опит и новаторство, фирмата за тапети и интириoрен дизайн "СилвиоВалентино" извоюва лидерски позиции на българския пазар, непосредствено след създаването си през 1993г.

В началото започнаха с продажбата само на шест модела тапети, но изпълнени с амбиции и мечти и решени да направят нещо различно, през годините натрупаха опит, учеха се от водещите европейски фирми в бранша и се стремяха да бъдат все по-конкурентно способни и креативни. В желанието си да отговорят на изискванията на клиентите си създадоха добри партниорства с доказали се фирми в областта на довършителните интериорни и декоративни решения. Днес магазините им разполагат с над 1000 каталога и неизмерим брои комбинации. Тв не възприемат тапета като лист щампована хартия - с него създават изкуство.

Освен огромно разнообразие от тапети, профили, подови первази и техния монтаж, при тях можете да откриете интериорен, екстериорен текстил, дамаски, тапициране, шев (пердета, римски щори, японска стена, шалтета, възглавници, покривки ...) като последните няколко години всичкото това разнообразие не им стигна и искаха да се докажат и на нови хоризонти като ,,мебели по индивидуален проект, естествено и изработката на самия проект и изпълнение, а съвсем скоро при тях ще можете да откриете също и подови покрития от ламинат до мокет.

Уважаеми клиенти, позволете на фирмата да се докосне до вашия свят, за да Ви създадат усещане за комфорт, удобство и уют; да въведат децата Ви в приказния свят на феи, орисници, пиратски съкровища и красиви принцеси. И в бъдеще ще бъдат до Вас, готови да предложат решения и за най нетрадициония вкус.

В магазините им на бул. "Сливница" 150 и бул. "Сливница 154" ви очаква екип от специалисти.

Контакти

Features