MOS CONSULT

Bulgaria 9000 Varna, Western Industrial Zone
3
A 6

МОС Консулт ООД е водещ доставчик на софтуерни решения за мебелната индустрия. С вече 10-годишен опит в имплементацията на софтуерни системи за микро, малки, средни и индустриални клиенти, можем да се похвалим с множество успешни проекти.

Генерален дистрибутор на софтуерните продукти на imos AG (www.imos3d.com) за Албания, България, Босна и Херцеговина, Гърция, Турция, Косово, Македония, Сърбия, Унгария, Румъния и Хърватска.

 Благодарение на дългогодишния си опит в мебелната индустрия, МОС Консулт имплементира и поддържа imos AG софтуерни системи в цял свят посредством join-venture основан в България, а именно imos Service. Екипите на imos Service инсталират софтуерните системи, обучават потребителите, както и конструират техните мебелни каталози като допълнителна услуга.

 МОС Роботикс ЕООД е друг бранд на групата от фирми, който специализира в автоматизация и роботизация на мебелното производство при всички национални и международни клиенти на МОС Консулт, imos AG и HOMAG Group (www.homag.com). Основен профил е роботиката с главен партньор KUKA Robotics (www.kuka.com).  

Партньорството с водещи производители на машини, оборудване и автоматизация в бранша, комбинирано с дългогодишен опит в мебелното производство позволяват разработването на иновативни системи на световно ниво.

 

Контакти

+359 52 822 209; +359 878 963 767
sales@mosconsultbg.com
http://www.mosconsultbg.com

Features

HOMAG GROUP

3
A 6
Germany
Техномебел
2019

IMOS AG

3
A 6
Germany
Техномебел
2019

IMOS SERVICE

3
A 6
Bulgaria
Техномебел
2019

KUKA ROBOTICS

3
A 6
Germany
Техномебел
2019

MOS ROBOTICS

3
A 6
Bulgaria
Техномебел
2019