IDEALEN DOM MAGAZINE

Bulgaria
L 5

Списание „Идеален дом“ е луксозно месечно издание за интериор, архитектура и дизайн, което вече 23 години представя най-добрите проекти на частни жилища и обществени пространства у нас и по света.

На неговите богато илюстровани страници присъстват водещи български производители и вносители на мебели, обзавеждане за баня, тераса, градина и двор, a също и последни новости за подови и стенни покрития, отопление, нови модели електроуреди. Списанието обръща специално внимание на родното производство с рубриката си „С българската марка“. Насочва вниманието на читателите към високите технологии и принципа на т.нар. „Умен дом“. С редица практически теми и рубрики е помощник на новодомците със съвети за ремонта на целия дом или на негови отделни помещения, за тенденциите в обзавеждането и декорацията, за решаване на различни казуси в кухнята, мократа зона, гардеробното помещение, детската стая.

Тази година списанието ще награди за 23-ти пореден път най-добрите интериори на частни жилища и обществени пространства, участвали в престижния и 1-ви у нас конкурс „Къща на годината“.

Освен основното издание „Идеален дом“, на пазара през 2019 година излизат и 4-те книжки от новата поредица „Идеален дом“:  „Къща извън града“ (в началото на лятото); „Малкото жилище“ и „Пътеводител на новодомеца“ (през есента) и „Идеален дом Декор“ (в края на ноември).

 

Контакти

Features